Slotenmaker Tools gebruikt voor Slotenmaker Lock Picking Doeleinden

Slotenmaker Tools gebruikt voor Slotenmaker Lock Picking Doeleinden

Ooit afgevraagd met welke slotenmaker tools worden gebruikt om uw deurslot te vergrendelen? Lees meer over de professionele slotenmakerapparatuur die door de profs wordt gebruikt en hoe deze werkt.lockpickings
Hoe kiest een slot van een slotenmaker precies voor een deur? Heeft het iets te maken met de tools die een slotenmaker gebruikt? Kan iemand zelf een deurslot vergrendelen? Het antwoord is ja op al het bovenstaande. Het is echter belangrijk om te onthouden dat lockpicking alleen mag worden gedaan door bevoegde en opgeleide professionals, omdat: A. de wet dit vereist B. een amateur onherstelbare schade aan sloten, sleutels en eigendommen kan veroorzaken.
Menu

Dus wat voor voordeel bieden de slotenmaker-tools slotenmakers? Laten we zeggen dat het allemaal een kwestie van hefboomwerking is. Je ziet dat sloten in principe werken aan het idee dat kleine pinnen of pluggen een vergrendelingsmechanisme op zijn plaats houden. Uw sleutel is uw hefboom, gebruikt om deze pinnen precies op de juiste plaats te duwen (de positie van de breeklijn), zodat ze het vergrendelingsmechanisme ontgrendelen. Een goed voorbeeld van een dergelijke hefboomwerking is het cilinderborgpen-en-tuimelschakelaarontwerpmechanisme, waarbij borgpennen dienen als een beweegbare verdoeming die ontgrendelingsbeweging alleen mogelijk maakt als u de juiste sleutel hebt.
Om dergelijke slotmechanismen te manipuleren, gebruiken slotenmakers verschillende gereedschappen, van plug-spinners en dwarskracht-spansleutels tot elektrische pick-guns (in principe boren).

Plug-spinners worden gebruikt om pluggen naar de ontgrendelde positie te draaien door druk uit te oefenen op het slot.
Spansleutels worden gebruikt om druk toe te passen op de zijkant van een cilinderslotsleutelsleuf om pinnen correct in de afscheerlijn te laten glijden. In principe maakt deze tool het gratis gebruik van beide handen mogelijk in plaats van één terwijl de andere draaiendruk uitoefent (de spansleutel houdt een constante druk op de afscheerlijn in plaats van op uw hand).
Electrische pickpistolen - elektrisch lockpickinggereedschap met afneembare lockpicktips. Er zijn veerelektrische pickpistolen en elektrische pickpistolen. Beiden werken op dezelfde hoofdprincipe - het plaatsen van de tip van het vergrendelingspunt in het slot en het raken van de onderste pinnenstapel. Hierdoor springen de pinnen omhoog in hun gleuven en passeren de scheerlijn; als alle pennen tegelijkertijd de afschuiflijn passeren, kan de plug worden verplaatst en gaat het slot open.

Maar wat als u geen slotenmaker bent? Kan het gebruik van zelfgemaakte geïmproviseerde items hetzelfde effect hebben? Nou, wat denk jij? Het antwoord is nee. Voor eenvoudige sloten kunnen bepaalde items die in het huis liggen, de juiste oplossing zijn, maar in alle gevallen zullen deze geïmproviseerde technieken veel langer duren en uw cilinder of de tuimelpennen beschadigen of zelfs deurkozijnen en schilderwerk beschadigen.
Meer over sleutel extractie van kapotte sleutels in sloten in volgend artikel.

Comments